Accumulator nangtung Sateuacan Steel Jalur Ngabentuk Kana pipe - Cina Wan Run Da High Tech
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

Accumulator nangtung Sateuacan Steel Jalur Ngabentuk Kana pipe

Pondok Description:

Accumulator nangtung saméméh Steel Jalur Ngabentuk Kana pipe Dina pipe pembuatan garis parabot keur ngagiling, accumulator mangrupa alat penting pikeun mastikeun nu kerja kontinyu pikeun produksi pipe. Nalika baja coil dibuka, ditujukeun, ends geser na dilas, strip lila mana kana accumulator pikeun neundeun samentara. Béda jeung accumulator horizontal, tipe nangtung tiasa nyimpen rohangan pikeun bengkel, upami tutuwuhan ngagiling teu boga loba spasi, bisa mertimbangkeun accumulator ieu. Wilujeng sumping di meunangkeun qu tinggi ...


  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Accumulator nangtung saméméh Steel Jalur Ngabentuk Kana pipe

    Dina pipe pembuatan garis parabot keur ngagiling, accumulator mangrupa alat penting pikeun mastikeun nu kerja kontinyu pikeun produksi pipe. Nalika baja coil dibuka, ditujukeun, ends geser na dilas, strip lila mana kana accumulator pikeun neundeun samentara.

     

    Béda jeung accumulator horizontal, tipe nangtung tiasa nyimpen rohangan pikeun bengkel, upami tutuwuhan ngagiling teu boga loba spasi, bisa mertimbangkeun accumulator ieu.

    Wilujeng sumping di meunang kualitas luhur accumulator nangtung saméméh strip baja ngabentuk kana pipa ti kami. Kami salah sahiji pabrik jeung suppliers rupa mesin manufaktur Cina ngarah. Wilujeng sumping di pariksa daptar harga jeung petik ku urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!