Sizing pipe Nangtung Dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin - Cina Wan Run Da High Tech
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

Sizing pipe Nangtung Dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin

Pondok Description:

Sizing pipe Nangtung dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin The sizing bagian mangrupa bagian penting dituturkeun ku ngabentuk bagian nyieun kaayaan dilas merenah. nangtung ieu sangkan pipe kana ukuranana pasti diaméterna na roundness ku cara ngurangan eta bari ngaliwatan gulungan unggal ngadeg. Kami supplier mesin profésional sarta ogé gulungan supplier, urang bisa nyadiakeun pangalusna roll wangun jeung posisi. Sajaba ti éta, urang kudu design roll robah husus urang, nu bisa ngarobah gulungan pisan gancang ...


  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sizing pipe Nangtung dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin

    Bagian sizing mangrupa bagian penting dituturkeun ku ngabentuk bagian nyieun kaayaan dilas merenah. nangtung ieu sangkan pipe kana ukuranana pasti diaméterna na roundness ku cara ngurangan eta bari ngaliwatan gulungan unggal ngadeg.

     

    Kami supplier mesin profésional sarta ogé gulungan supplier, urang bisa nyadiakeun pangalusna roll wangun jeung posisi.

     

    Sajaba ti éta, urang kudu design roll robah husus urang, nu bisa ngarobah gulungan pisan gancang jeung ngurangan workload pagawe 'sarta nyumbangkeun pikeun effeciency hadé dina produksi.

    Wilujeng sumping di meunang kualitas luhur sizing pipe nangtung dina pipe baja nyieun mesin keur ngagiling ti kami. Kami salah sahiji pabrik jeung suppliers rupa mesin manufaktur Cina ngarah. Wilujeng sumping di pariksa daptar harga jeung petik ku urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !