Hiji Mandrel Uncoiler Pikeun Steel pipe Jeung pipah Mill - Cina Wan Run Da High Tech
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

Hiji Mandrel Uncoiler Pikeun Steel pipe Jeung pipah Mill

Pondok Description:

Hiji Mandrel Uncoiler pikeun Steel pipa na pipah Mill Uncoiler dipaké pikeun muka éta coils baja jeung eupan nu tungtung strip baja kana ciwit leveler. uncoiler nu aman nyepeng coil baja tur ngaktipkeun strip nu janten unstrapped jeung eupan strip ka ciwit jeung leveler. Lamun aya cukup neundeun jeung waktu, tunggal uncoiler mandrel bisa dicokot jadi pilihan. Wilujeng sumping di meunang kualitas luhur tunggal mandrel uncoiler keur pipa baja jeung ngagiling tube ti kami. Kami salah sahiji pabrik Cina ngarah ...


  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hiji Mandrel Uncoiler pikeun Steel pipa na pipah Mill

    Uncoiler dipaké pikeun muka éta coils baja jeung eupan nu tungtung strip baja kana ciwit leveler.

    uncoiler nu aman nyepeng coil baja tur ngaktipkeun strip nu janten unstrapped jeung eupan strip ka ciwit jeung leveler. Lamun aya cukup neundeun jeung waktu, tunggal uncoiler mandrel bisa dicokot jadi pilihan.

    Wilujeng sumping di meunang kualitas luhur tunggal mandrel uncoiler keur pipa baja jeung ngagiling tube ti kami. Kami salah sahiji pabrik jeung suppliers rupa mesin manufaktur Cina ngarah. Wilujeng sumping di pariksa daptar harga jeung petik ku urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !