Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

pameran

  • WRD ON tube Cina 2018 IN Shanghai

    Urang WRD milu dina pipah Cina 2018 - The 8 Pameran pipah Cina International salila 26th ka kaping 29 September, 2018. Simkuring geus exhibited produk Artikel - garis ngagiling ERW na ngalayang ragaji on stan urang. Sarta eta katarik angka nu gede ngarupakeun datang ti domestik jeung luar nagri patali dina ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di buka WRD on pipah Cina 2018 di Shanghai

    After 16 years of accumulation, Tube China International Tube Exhibition has grown into Asia’s second largest tube industry event. In 2018, it will be hold on 26th to 29th Septemer in Shanghai. Booth No.: E1F43 As one of the biggest tube mill manufacturers in China. We, WRD is specialized...
    Maca deui
  • Tube & Kawat 2018 di Jerman

    Dina April 16-20th, 2018, kawat na tube paméran internasional panglegana dibuka deui di Center Pameran Düsseldorf di Jerman, némbongkeun téknologi inovatif ka industri, nu mesin panganyarna jeung alat ogé rupa-rupa produk jeung jasa. Salila ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!