Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

pameran

  • Welcome to visit WRD on Tube China 2018 in Shanghai

    After 16 years of accumulation, Tube China International Tube Exhibition has grown into Asia’s second largest tube industry event. In 2018, it will be hold on 26th to 29th Septemer in Shanghai. Booth No.: E1F43 As one of the biggest tube mill manufacturers in China. We, WRD is specialized...
    Maca deui
  • Tube & Wire 2018 in Germany

    On April 16-20th, 2018, the world’s largest wire and tube international exhibition opened again at the Düsseldorf Exhibition Center in Germany, showing innovative technologies to the industry,the latest machinery and equipment as well as a wide range of products and services.       During ...
    Maca deui
  • frékuénsi luhur analisis las induksi flaws

    1. frékuénsi luhur strip prosés las induksi Steel sanggeus ngabentuk kana bentuk pipe, éta mana ngaliwatan hiji médan éléktromagnétik anu disababkeun ku coils induksi, anu inducted ayeuna dihasilkeun di edges of strip baja, sarta lalawanan tina baja nyieun loba panas nu ngalembereh edges of ...
    Maca deui
  • palapis anti korosi dina beungeut cai pipe baja

    palapis anti korosi dina beungeut cai pipe baja penting pisan pikeun waktos jasa pipe baja. pipa bahan baja sarua, sababaraha bisa cicing ogé bawah tanah pikeun dekade bari sababaraha ngamimitian bocor di sababaraha taun. Alesan utama ngeunaan ieu téh yén maranéhna kudu béda palapis anti korosi dina beungeut cai. Polyeth ...
    Maca deui
  • syarat kualitas bahan baku produksi bahan pipa precision dilas

    Salian sarat dasar bahan baku pikeun ngahasilkeun biasa frekuensi tinggi pipe dilas baja, bahan atah pikeun precision dilas pipe kudu minuhan sarat di handap: 1. komposisi kimia: Lamun smelting, hal pangpentingna nyaéta pikeun ngaronjatkeun purity baja sarta r ...
    Maca deui
  • Kumaha carana nyabut weld-Burr jero pipa baja

    Kusabab efek kulit jeung pangaruh deukeutna ku ayeuna frekuensi tinggi, saméméh materi mana anu ka squeeze gulungan, anu coil induksi panas nepi ka bahan on weld kelim ka kaayaan molten, sarta squeeze roller pencét ujung ngalembereh babarengan. Kaleuwihan logam jeung oksida ngumpulkeun dina bagean luhur ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat !