Ngabentuk pipe Nangtung Dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin - Cina Wan Run Da High Tech
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

Ngabentuk pipe Nangtung Dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin

Pondok Description:

Forming Pipe Stand on Steel Pipe Making Mill Machine This part starts from forming entry guide rolls to fin pass stand. Forming entry guide rolls to guide the strip into forming stand correctly. And then, forming stands transform the strip into curve shape and to bend the edge of both strips for good forming and welding. It also drives the strip into the next station. The pipe forming part on our mill line, can form the round pipe to be of the diameter size betweem 12mm to 660mm.   ItemMod...


  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngabentuk pipe Nangtung dina Steel pipe Nyieun Mill Mesin

    bagian ieu dimimitian ti ngabentuk Éntri pituduh gulungan mun fin lolos ngadeg.

    Ngabentuk pituduh Éntri gulungan pikeun panduan strip kana ngabentuk stand neuleu. Lajeng, ngabentuk lapak transformasi strip kana bentuk kurva na ngabengkokkeun ujung duanana strips keur alus ngabentuk na las. Ogé drive strip kana stasiun salajengna.

    Pipa ngabentuk bagian on garis ngagiling urang, bisa ngabentuk pipe babak janten tina diaméterna ukuranana betweem 12mm mun 660mm.

     

    barangModél HG32 HG50 HG60 HG76 HG89 HG114
    Kaluaran pipe OD Ø12-Ø32 Ø21-Ø50 Ø21-Ø60 Ø21-Ø76 Ø32-Ø89 Ø48-Ø114
    ketebalan témbok (mm) 0.5-2.5 0.6-3.5 0.8-3.5 1.0-3.75 1.0-4.0 1.5-5.0
    bahan baja Karbon baja jeung baja alloy low coil, σs≤400MPa, σb≤580MPa
    kakuatan utama 75KW 90KW 110KW 160KW 185KW 200KW

     

    barangModél HG165 HG219 HG273 HG325 HG426 HG660
    Kaluaran pipe OD Ø89-Ø165 Ø140-Ø219 Ø165-Ø273 Ø165-Ø325 Ø219-Ø426 Ø325-Ø660
    ketebalan témbok (mm) kirang ti 12 kirang ti 16 kirang ti 16 kirang ti 16 kirang ti 16 kirang ti 22
    bahan baja 345B, J55, K55, X52, X60, X70, N80
    kakuatan utama 560KW 800KW 800KW 960KW 960KW 1200KW

     

    Atawa ngabentuk janten pipa kuadrat, □ 16mm mun □ 500mm.

    Atawa pipe bentukna lianna. inpo wincik kontak PLS kalawan kami.

    Wilujeng sumping di meunang kualitas luhur ngabentuk pipe nangtung dina pipe baja nyieun mesin keur ngagiling ti kami. Kami salah sahiji pabrik jeung suppliers rupa mesin manufaktur Cina ngarah. Wilujeng sumping di pariksa daptar harga jeung petik ku urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !