Otomatis Steel pipe Packing Jeung Bundling Mesin - Cina Wan Run Da High Tech
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

Otomatis Packing Steel pipe Jeung Bundling Mesin

Pondok Description:

Otomatis Packing na Mesin Bundling Pikeun pipe Mill mesin Ieu stasiun panungtungan on garis ngagiling pipe baja. Ieu dipake keur stacking, ngumpulkeun sarta paking pipa baja, teras, pakét bakal dikirim ka gudang. Sagala lengkah, kayaning cacah, lapisan piling, stacking beres otomatis. Bundling perban strip dina pipe tur patri nu perban strip rengse otomatis, pinuh otomatis. Duanana packing satengah otomatis tur bundling mesin sarta pinuh mesin packing otomatis tiasa ABA ...


  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Otomatis Packing na Bundling Mesin Pikeun pipe Mill

    mesin Ieu stasiun panungtungan on garis ngagiling pipe baja. Ieu dipake keur stacking, ngumpulkeun sarta paking pipa baja, teras, pakét bakal dikirim ka gudang. Sagala lengkah, kayaning cacah, lapisan piling, stacking beres otomatis. Bundling perban strip dina pipe tur patri nu perban strip rengse otomatis, pinuh otomatis.

     

    Duanana packing satengah otomatis tur bundling mesin sarta pinuh mesin packing otomatis tiasa abate noise pipe-ngahalangan, ogé ngurangan tatu permukaan disababkeun ku ngahalangan.

    Wilujeng sumping di meunang kualitas luhur baja otomatis pipe packing na bundling mesin ti kami. Kami salah sahiji pabrik jeung suppliers rupa mesin manufaktur Cina ngarah. Wilujeng sumping di pariksa daptar harga jeung petik ku urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !