Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001

Tentang Kami

Wan ngajalankeun DA tinggi: Infobox CO., LTD of Bazhou Kota didirikan dina 2001 kalawan 290 pagawé, 29 insinyur sarta technicians sarta 7 insinyur senior. Urang kudu leuwih 100 rupa jenis pakakas ngolah na 60.000 méter Square basa manufaktur.

produk urang utamana kaasup HF ngagiling las tube kalawan pipe OD ti 32mm nepi ka 660mm; HF H-Beam garis; SSAW Ø219mm ~ Ø3020mm garis spiral tube ngagiling; ZJ350--2200mm garis slitting, roll tiis ngabentuk garis ngagiling. Aya sakitar 90 sét ngagiling tube bisa dijieun per taun na leuwih ti 1200 ton rollers bisa dihasilkeun.

Leuwih tujuh belas taun tukang urang geus dipake kaahlian kacida teknis urang nyandak on dewan téhnologi ujung anjog ti sakuliah dunya. Sarta ku adhering ka sarat kualitas ISO9001: 2000we anu bisa ngamekarkeun arah kahareup parusahaan ku nyieun-kualitasna alus sarta éféktif produk ngalayanan industri pipe baja.

proyék utama parusahaan di tujuh belas taun geus kaliwat:

Pikeun ZHENGDA baja pipe grup: Urang dihasilkeun 30 cyber ERW pipe: 50mm, 76mm, 114mm, 165mm, sarta 219mm; 30 ERW pasagi sarta rectangular cyber pipe: 20x20mm mun 300x300mm; 29 garis produksi pipe galvanized; sarta 30 garis produksi slitting. Urang dihasilkeun 6 API Pikeun HULUDAO tujuh béntang baja pipe grup: ERW cyber pipe baja: 50 * 3mm, 76 * 6.75mm, 114 * 8mm, 180 * 10mm, 219 * 10mm, 355 * 14mm.For HULUDAO tujuh béntang baja pipe grup ( Pilipina Cabang): Simkuring dihasilkeun 3 API cyber pipe ERW baja: 114x8mm, 219x10mm 426x4mm; Pikeun Kami dihasilkeun 2 API HULUDAO tujuh béntang baja pipe grup (Brunei Cabang): ERW cyber pipe baja: 114 * 8mm, 273x12mm; salah slitting garis: 2000mm * 12mm. . Kanggo Tianjin BAOLAI baja Industri Grup CO, LTD: Urang dihasilkeun dina ERW pipe API ngagiling mimiti 89x10mm di Cina dina taun 2005 saterusna, hiji API pipe ngagiling of 127 * 12mm; 4 cyber ERW pipe: 50, 76, 133, jeung 219mm na hiji garis slitting 2000x14mm. Pikeun Kami dihasilkeun 7 ERW garis pipe baja: 50, 76, 89, 114, Tianjin LIDA baja pipe grup: 219mm. Urang dihasilkeun 2 API ERW cyber pipe baja: 355 * 16mm, 114 * 10mm, sarta Pikeun LINGYUAN baja grup:
one slitting production line: 2200*16mm.

produk urang geus suksés diasupkeun pasar internasional tur geus diékspor ka Brazil, Dubai, Koréa Kidul; Bélgia, India, Ukraina, Irak, Sri Lanka, Filipina, sarta loba nagara séjén. Dina dasar ieu, parusahaan terus beroperasi dina iman alus, kualitas heula, customer konsép munggaran. Gumantung teknologi tinggi na anyar, manufaktur produk kualitas, porsi konsumén wholeheartedly, sarta ngembangna di pasar domestik jeung luar nagri nyieun produk hadé ngawula masyarakat.



WhatsApp Online Chat !