Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2001
  • f4556816
  • 25+
  • 3 (6)
  • f45568161

Tentang Kami

Industri tube solusi

Wan ngajalankeun DA tinggi: Infobox CO., LTD of Bazhou Kota didirikan dina 2001 kalawan 290 pagawé, 29 insinyur sarta technicians sarta 7 insinyur senior. Urang kudu leuwih 100 rupa jenis pakakas ngolah na 60.000 méter Square basa manufaktur.

produk urang utamana kaasup HF ngagiling las tube kalawan pipe OD ti 32mm nepi ka 660mm; HF H-Beam garis; SSAW Ø219mm ~ Ø3020mm garis spiral tube ngagiling; ZJ350-2200mm garis slitting, roll tiis ngabentuk garis ngagiling. Aya sakitar 90 sét ngagiling tube bisa dijieun per taun na leuwih ti 1200 ton rollers bisa dihasilkeun.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

Works kami

proyék panganyarna

Kami geus cooperated kalayan leuwih ti 20 nagara, sarta jasa produk na kualitas produk anu unquestionable.


WhatsApp Online Chat!