Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 2001

Lajme

 • Brand New ERW Tube Mill Lines for top 10 pipe manufacturer

  RD is pleased to announce the signing of a new contract with Zhengda,  for the supply of 5 brand-new ERW tube mill lines for pipe from 21.3-219.1 with 1.0-8.0mm thickness.   This brand-new ERW tube mill line with quick change technology, it has ability to quickly b...
  Lexo më shumë
 • WRD on 11th Asia Galvanizing Conference in Thailand

  WRD participated in the 11th Asia Pacific General Galvanizing Conference during July 23-26th, 2019 in Bangkok, Thailand. Under the title of “Znchronize Asia for the future”, the event is going to present world class technology along with all other aspects regarding gener...
  Lexo më shumë
 • 11th Asia Pacific General Galvanizing Conference In Thailand

  On July 24-25th, 2019, the 11th Asia Pacific General Galvanizing Conference will be hold in Bangkok, Thailand. The event is going to present world class technology along with all other aspects regarding general hot-dip galvanizing. With more than 60 complete lines designed, manufactured, install...
  Lexo më shumë
 • WRD Pipes Galvanizing Line successfully put into operation

  WRD after-sales team has been on-site installation and commissioning for several times, and the final pipes GI lines has been successfully delivered to customers for use. Looking back on the whole process of installation and commission...
  Lexo më shumë
 • WRD’S Daily Export – End facing and beveling machine to Southeast Asia

  WRD had produced and installed one 89*6.0 ERW mill line in Brunei last year.  On March 2019, the customer demands an automatic end facing and beveling machine supporting their 89*6.0 ERW mill line.  After about one month’s production and inspection, the automatic end facing and beveling mac...
  Lexo më shumë
 • Common problems and treatment of steel pipe internal burr removal II

  Residual height of internal burr exceeded the standard In production, the contents of steel pipe are prone to remain bumps after burr removal in small diameter welded pipe, as shown in the following figure. This problem is often caused by inadequate scraping of burr knives or inadequate adjustmen...
  Lexo më shumë
 • Common problems and treatment of steel pipe internal burr removal I

  Excessive output power Because of the limitation of small diameter HFW welded pipe diameter, the section area of magnetic rod will be limited by the internal cutter rod, resulting in low welding speed and excessive output power. Solution: 1 The magnetic rods with larger diameters should be chose...
  Lexo më shumë
 • WRD’S DAILY EXPORT – THE ERW TUBE MILL LINE EXPORTED TO MIDDLE EAST

  Recently we has completed the production, quality inspection, commissioning of ERW 25 steel pipe mill line, and successfully exported on 30th, April 2019. ERW 25 high-frequency straight seam welded pipe production line is used to produce round electric welded steel tube Ø8~Ø25mm with wall thickn...
  Lexo më shumë
 • Why the correct matching of high frequency welding machine is so important

  In the welding process of solid-state high frequency welding machine, the ability to transfer all welding machine power to the working coil is determined by the matching of the impedance (load) of the coil and the ratio of the maximum output voltage of the transformer to the maximum output curren...
  Lexo më shumë
 • Optimal efficiency control of high frequency welded pipe welding process

  In high-frequency welding, the welding power is generally above 100 kW, of which 80% of the power is consumed in the heating of the coil, the impedance, and the heating of the pressure roller and the tube blank. Therefore, the key to minimizing power loss is to set up reasonable coils, resistors...
  Lexo më shumë
 • Burr Removal Device in Small Diameter Welded Pipe

  In the production of high frequency welded pipe, the removal of inner burr is always a difficult problem to solve, especially for small diameter welded pipe. The larger and medium diameter welded pipe is prone to inner burr scraping deviation, excessive or small, and unclean scraping, which serio...
  Lexo më shumë
 • Usual Maintenance of High Frequency Welded Pipe Mill Line

    Compared with seamless pipes, high frequency welded pipes are characterized by high continuity, high efficiency and low cost. At the same time, the production of raw material strip is developing rapidly, and the proportion of welded pipes in the whole pipe is increasing. The production of...
  Lexo më shumë
 • Something for Squeeze roll form

  1 upper roll and 2 side rolls The three-roll squeezing method –”1 upper and 2 side” is equivalent to a short-circuit or current bypass device across the squeezing welds. The current short circuit or current bypass may have different upper roll diameters for different design and welded pipe...
  Lexo më shumë
 • Two API Pipe Mills run successfully in Shuangjie

  Tianjin Shuangjie Steel Pipe Co., Ltd. has been established for more than 40 years. Their rich experience and first class quality products makes Shuangjie very famous among API steel pipe industry.    Shuangjie had appointed WRD to offer two API pipe mills on August, 2018. After six months p...
  Lexo më shumë
 • WRD GALVANIZING LINE OVERALL ADAPTATION AND INSTALLATION

  Our galvanizing production line has entered the installation of main equipments. The WRD general engineer came to the scene personally, not only solved the problem of fitting parts of both sides for customers, but also formulated the cooperation plan of both parties, which made the installation p...
  Lexo më shumë
 • Tjera Pesë Defektet e përbashkëta dhe masat e tyre parandaluese në High Saldim Frekuenca

  Frekuencë të lartë tuba ngjitur mund të ketë defekte të ndryshme, dhe defektet nuk janë plotësisht uniforme. Në kombinim me karakteristikat e prodhimit tonë ngjitur tub, ka disa defekte që shpesh ndodhin: 1 inclusions; 2 fusion pamjaftueshme; 3 lidhjes; 4 Cast saldim; 5 vrima e ajrit; 6 Skip ...
  Lexo më shumë
 • Defekte të zakonshme dhe masat parandaluese në High Saldim Frekuenca - Inclusions

  Frekuencë të lartë tuba ngjitur mund të ketë defekte të ndryshme, dhe defektet nuk janë plotësisht uniforme. Në kombinim me karakteristikat e prodhimit tonë ngjitur tub, ka disa defekte që shpesh ndodhin: 1 inclusions; 2 fusion pamjaftueshme; 3 lidhjes; 4 Casting dhe saldim; 5 vrima e ajrit; ...
  Lexo më shumë
 • Përzgjedhjes material dhe mbajtja e HF ngjitur tub Rollers

  Si mjet kryesor në prodhimin e ngjitur tub, përzgjedhjen, përdorimin dhe mirëmbajtjen e materialit roll të ketë një ndikim të rëndësishëm në jetën dhe ekonominë e rrotull. Pasi roll është e dëmtuar dhe e fragmentuar në përdorim, mund të braktiset vetëm, dhe disa rrotullon janë riparuar me saldim veshja lazer, ...
  Lexo më shumë
 • WRD GALVANIZING LINE është duke u instaluar në Azia Jugore

  Me ardhjen e suksesshëm të dërgesës së fundit, bojler e linjës tonë galvanizing të fillojë të jetë i instaluar nën komandën e personelit tonë teknik dhe instalimit. Kjo linjë e prodhimit mund të nxis tub çeliku me diametër prej 2 inç në 6 inç, 5.8 deri në 6.4 metra e gjatë. Galvanizing lin ...
  Lexo më shumë
 • WRD Galvanizing LINE është gati për të instaluar në Azia Jugore

  Me shumë fundit të linjës Hot-zhytur galvanizing dërguar me sukses. Personeli ynë teknike dhe instalimi jeni gati për të përcaktuar dhe për të instaluar linjën mulli. Kjo linjë e prodhimit mund të nxis tub çeliku me diametër prej 2 inç në 6 inç, 5.8 deri në 6.4 metra e gjatë. Linja galvanizing është desig ...
  Lexo më shumë
 • EXPORT DITA Wrd - e nxehtë zhytur galvanizing TUBE MILL LINE eksportuar në rripin dhe rrugë fshati

  Në përgjigje të thirrjes së "Brezit dhe Road", ne eksport prodhime dhe teknologji për këto vende. Kohët e fundit ne kemi përfunduar të prodhimit, inspektimit të cilësisë, komisioneve të pjesshme 2 "-6" tub çeliku të nxehtë-zhytur linjë galvanizing, dhe eksportuar me sukses më 16, 20 Novembre ...
  Lexo më shumë
 • China International Import Expo-WRD

  05-10 nëntor nëntor është një javë e jashtëzakonshme për Shangai, dhe për Wrd tonë është gjithashtu një javë shumë i frytshëm. China International Import Expo, i sponsorizuar nga Ministria e Tregtisë të Republikës Popullore të Kinës dhe Qeverisë Popullore Komunale Shanghai, ka për qëllim të firmës ...
  Lexo më shumë
 • China International Import Expo

  Më 5 nëntor 2018, në përgjigje të thirrjes së kryetarit Xi Jinping, ekipi ynë inxhinier WRD aktive shkoi në Shanghai Qendrën e Panaireve Kombëtare për të marrë pjesë së parë China International Import Expo. Kompania jonë WRD, kryesisht prodhon HF ngjitur linjë mulli tub, galvanizing tub mulli linjë, SSAW tub mi ...
  Lexo më shumë
 • EXPORT DITA Wrd - e MACHINE straightening PIPE eksportuar në rripin dhe rrugë fshati

  Në përgjigje të thirrjes së "Brezit dhe Road", ne eksportin e mallrave dhe teknologji për këto vende. Kohët e fundit ne ka përfunduar prodhimit, inspektimit të cilësisë, komisioneve të straightening makine tub, dhe eksportuar me sukses më 29 tetor 2018. makine tub Straightening është pajisje f ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!