Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 2001

Rreth nesh

WAN RUN DA HIGH TECHNICAL CO., LTD e Bazhou City është themeluar në vitin 2001 me 290 të punësuar, 29 inxhinierë dhe teknikë dhe 7 inxhinierë të lartë. Ne kemi mbi 100 lloj të ndryshme të përpunimit të pajisjeve dhe 60.000 metra katror të bazës prodhuese.

Produktet tona përfshijnë kryesisht HF tub saldim mulli me OD tub nga 32mm deri në 660mm; Linja HF H-Rrezja; SSAW Ø219mm ~ Ø3020mm linjë spirale tub mulli; Linja ZJ350--2200mm prerë, roll ftohtë formimin linjë mulli. Ka rreth 90 grupe të mulli tub të prodhuar në vit dhe më shumë se 1200 ton e rollers të prodhohen.

Gjatë shtatëmbëdhjetë vitet e fundit ne kemi përdorur ekspertizën tonë shumë teknike për të marrë në bord teknologjisë drejtuese buzë nga e gjithë bota. Dhe nga respektimi i kërkesave të cilësisë të ISO9001: 2000we janë në gjendje të zhvillojnë drejtimin e ardhshëm të kompanisë duke e bërë me cilësi të lartë dhe efektive produkte servis industrinë tub çeliku.

projekte të mëdha të kompanisë në shtatëmbëdhjetë viteve të fundit:

Për Zhengda Steel Pipe GROUP: Ne prodhuar 30 ERW tub mullinj: 50mm, 76mm, 114mm, 165mm dhe 219mm; 30 ERW katror dhe drejtkëndëshe Mills tub: 20x20mm te 300x300mm; 29 galvanizuar linjat e prodhimit tub; dhe 30 linja prodhimi i prerë. Prodhuar ne 6 API Per HULUDAO SEVEN STAR tub çeliku grup: ERW tub çeliku mullinj: 50 * 3mm, 76 * 6.75mm, 114 * 8mm, 180 * 10mm, 219 * 10mm, 355 * 14mm.For HULUDAO VII yll tub çeliku grup ( Philippines Branch): Ne prodhuar 3 API mullinj tub ERW çeliku: 114x8mm, 219x10mm 426x4mm; Për Ne prodhuar 2 API HULUDAO SEVEN STAR STEEL PIPE GROUP (Brunei Branch): ERW tub Steel Mills: 114 * 8mm, 273x12mm; një linjë prerë: 2000mm * 12mm. . Për Tianjin BAOLAI STEEL INDUSTRY CO GROUP, LTD: Ne prodhuar e parë ERW tub API mulli të 89x10mm në Kinë në vitin 2005 më pas, një API tub mulli i 127 * 12mm; 4 ERW Mills tub: 50, 76, 133, dhe 219mm dhe një linjë prerë 2000x14mm. Për Ne prodhuar 7 ERW linja tub çeliku: 50, 76, 89, 114, Tianjin Lida STEEL PIPE GRUPI: 219mm. Ne prodhuar 2 API ERW tub Steel Mills: 355 * 16mm, 114 * 10mm, dhe për Lingyuan Steel Group:
një prerë linjë të prodhimit: 2200 * 16mm.

Produktet tona kanë hyrë me sukses në tregun ndërkombëtar dhe janë eksportuar në Brazil, Dubai, Koreja e Jugut; Belgjika, India, Ukraine, Irak, Sri Lanka, Filipine, dhe shumë vende të tjera. Mbi këtë bazë, kompania vazhdon të veprojë në mirëbesim, cilësia e parë, konsumatori koncept të parë. Duke u bazuar në teknologji të lartë dhe të re, prodhimin e produkteve të cilësisë, duke shërbyer klientëve me gjithë zemër, dhe duke zgjeruar tregun e brendshëm dhe të huaj për të bërë produktet më të mirë për t'i shërbyer shoqërisë.WhatsApp Online Chat!