Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 2001
  • f4556816
  • 25+
  • 3 (6)
  • f45568161

Rreth nesh

ZGJIDHJE Tube Industrisë

WAN RUN DA HIGH TECHNICAL CO., LTD e Bazhou City është themeluar në vitin 2001 me 290 të punësuar, 29 inxhinierë dhe teknikë dhe 7 inxhinierë të lartë. Ne kemi mbi 100 lloj të ndryshme të përpunimit të pajisjeve dhe 60.000 metra katror të bazës prodhuese.

Produktet tona përfshijnë kryesisht HF tub saldim mulli me OD tub nga 32mm deri në 660mm; Linja HF H-Rrezja; SSAW Ø219mm ~ Ø3020mm linjë spirale tub mulli; Linja ZJ350-2200mm prerë, roll ftohtë formimin linjë mulli. Ka rreth 90 grupe të mulli tub të prodhuar në vit dhe më shumë se 1200 ton e rollers të prodhohen.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni

Punimet tona

Global Cases

"WRD successfully designed, manufactured, installed more than 500 complete steel pipe mills all over the world. The projects spread more than 20 countries with high technology, high recognition and praise. China’s most pipe leading manufacturers entrust WRD with their critical steel plant projects."


WhatsApp Online Chat!