Ние им помагаме на светот расте од 2001 година

изложба

 • Welcome to visit WRD on Tube China 2018 in Shanghai

  After 16 years of accumulation, Tube China International Tube Exhibition has grown into Asia’s second largest tube industry event. In 2018, it will be hold on 26th to 29th Septemer in Shanghai. Booth No.: E1F43 As one of the biggest tube mill manufacturers in China. We, WRD is specialized...
  Прочитај повеќе
 • Tube & Wire 2018 in Germany

  On April 16-20th, 2018, the world’s largest wire and tube international exhibition opened again at the Düsseldorf Exhibition Center in Germany, showing innovative technologies to the industry,the latest machinery and equipment as well as a wide range of products and services.       During ...
  Прочитај повеќе
 • Висока фреквенција индукција анализа заварување недостатоци

  1. Висока фреквенција индукција процес заварување челик лента по формирањето во облик на цевки, тоа оди преку електромагнетно поле што е предизвикан од индукција калеми, примен на струја се произведени на рабовите на челични ленти, како и отпорноста на челични направи многу топлина кој се топи на рабовите на ...
  Прочитај повеќе
 • Анти-корозија слој на челични цевки површина

  Анти-корозија слој на челични цевки површина е од витално значење за време челични цевки услуга. Исто челични цевки материјал, некои може да остане и подземни децении, додека некои се започне протекување во неколку години. Главната причина за ова е дека тие имаат различни анти-корозија слој на површината. Polyeth ...
  Прочитај повеќе
 • Барања за квалитет на суровини за производство на прецизни заварени цевки

  Во прилог на основните барања на суровини за производство на обичните висока фреквенција заварени челични цевки, суровина за прецизност заварени цевки мора да ги исполнуваат следниве услови: 1. Хемиски состав: При топење, најважно е да се подобри чистотата на челик и r ...
  Прочитај повеќе
 • Како да се отстрани заварување-брус во на челични цевки

  Поради ефект на кожата и близината на сила од страна на висока фреквенција струја, пред материјал оди да се притисне ролни, топлина индуктор до материјалот на заварот на стопена држава, и стискаш ролери притиснете го топи работ заедно. Вишокот метал оксид и се акумулираат на горниот дел од ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Online Chat !