Accumulator vertikal Sadurunge Steel Strip mbentuk Into Pipe - China Wan Run Da High Tech
We bantuan donya akeh wiwit 2001

Accumulator vertikal Sadurunge Steel Strip mbentuk Into Pipe

Short Description:

Accumulator vertikal sadurunge Steel Strip mbentuk Into Pipe On pipe nggawe line peralatan pabrik, accumulator iku sawijining peralatan penting kanggo mesthekake apa dadi kanggo produksi pipe. Nalika baja coil kabukak, leveled, ends nyukur lan gandheng, Lurung dawa dadi menyang accumulator kanggo panyimpenan sauntara. Beda karo accumulator horisontal, jinis vertikal bisa ngirit papan kanggo bengkel, yen tanduran pabrik ora duwe akeh papan, bisa nimbang accumulator iki. Welcome to njaluk Qu dhuwur ...


  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Accumulator vertikal sadurunge Steel Strip mbentuk Into Pipe

    Pipo nggawe line peralatan pabrik, accumulator iku sawijining peralatan penting kanggo mesthekake apa dadi kanggo produksi pipe. Nalika baja coil kabukak, leveled, ends nyukur lan gandheng, Lurung dawa dadi menyang accumulator kanggo panyimpenan sauntara.

     

    Beda karo accumulator horisontal, jinis vertikal bisa ngirit papan kanggo bengkel, yen tanduran pabrik ora duwe akeh papan, bisa nimbang accumulator iki.

    Welcome kanggo njaluk kualitas accumulator vertikal sadurunge Strip baja mbentuk menyang pipo saka kita. We iku siji saka manufaktur lan Penyetor saka macem-macem Manufaktur mesin China anjog. Welcome to mriksa dhaftar rega lan petik karo kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!