Single Mandrel Uncoiler Kanggo Pipe Lan Tube Mill - China Wan Run Da High Tech
We bantuan donya akeh wiwit 2001

Single Mandrel Uncoiler Kanggo Pipe Lan Tube Mill

Short Description:

Single Mandrel Uncoiler kanggo Pipe lan Tube Mill Uncoiler digunakake kanggo mbukak gulungan kawat baja lan Feed mburi Strip baja menyang jiwit leveler. uncoiler aman ngemu coil baja lan ngaktifake Strip dadi unstrapped lan Feed Strip menyang jiwit lan leveler. Nalika ana cukup panyimpenan lan wektu, siji uncoiler mandrel bisa dijupuk minangka pilihan. Welcome kanggo njaluk kualitas siji mandrel uncoiler kanggo steel pipe lan pabrik tabung saka kita. We iku siji saka manufaktur China anjog ...


  • Min.Order Quantity: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Single Mandrel Uncoiler kanggo Pipe lan Tube Mill

    Uncoiler digunakake kanggo mbukak gulungan kawat baja lan Feed mburi Strip baja menyang jiwit leveler.

    uncoiler aman ngemu coil baja lan ngaktifake Strip dadi unstrapped lan Feed Strip menyang jiwit lan leveler. Nalika ana cukup panyimpenan lan wektu, siji uncoiler mandrel bisa dijupuk minangka pilihan.

    Welcome kanggo njaluk kualitas siji mandrel uncoiler kanggo steel pipe lan pabrik tabung saka kita. We iku siji saka manufaktur lan Penyetor saka macem-macem Manufaktur mesin China anjog. Welcome to mriksa dhaftar rega lan petik karo kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !