We bantuan donya akeh wiwit 2001

pameran

  • WRD ON TUBE CHINA 2018 IN SHANGHAI

    We WRD melu ing Tube China 2018 - Ing 8th Exhibition Tube China International sak 26 29 September, 2018. We wis dipameraken produk Bintang - baris pabrik ERW lan mabur saw ing Booth kita. Lan kepincut nomer akeh pengunjung saka domestik lan manca related ing ...
    Waca liyane
  • Welcome to visit WRD ing Tube China 2018 ing Shanghai

    After 16 years of accumulation, Tube China International Tube Exhibition has grown into Asia’s second largest tube industry event. In 2018, it will be hold on 26th to 29th Septemer in Shanghai. Booth No.: E1F43 As one of the biggest tube mill manufacturers in China. We, WRD is specialized...
    Waca liyane
  • Tube & Wire 2018 ing Jerman

    On April 16-20th, 2018, kabel lan tabung pameran internasional paling gedhé ing donya dibukak maneh ing Pusat Pameran Düsseldorf ing Jerman, nuduhake teknologi inovatif kanggo industri, machinery paling anyar lan peralatan uga sawetara saka sudhut produk lan layanan. Sak ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!