We bantuan donya akeh wiwit 2001

pameran

  • Welcome to visit WRD on Tube China 2018 in Shanghai

    After 16 years of accumulation, Tube China International Tube Exhibition has grown into Asia’s second largest tube industry event. In 2018, it will be hold on 26th to 29th Septemer in Shanghai. Booth No.: E1F43 As one of the biggest tube mill manufacturers in China. We, WRD is specialized...
    Waca liyane
  • Tube & Wire 2018 in Germany

    On April 16-20th, 2018, the world’s largest wire and tube international exhibition opened again at the Düsseldorf Exhibition Center in Germany, showing innovative technologies to the industry,the latest machinery and equipment as well as a wide range of products and services.       During ...
    Waca liyane
  • frekuensi dhuwur analisis welding prabawa cacat

    1. frekuensi High Strip proses welding prabawa Steel sasampunipun damel menyang wangun pipe, dadi liwat lapangan elektromagnetik kang disebabake dening gulungan kawat prabawa, ing dipunlantik saiki diprodhuksi ing sudhut Strip baja, lan resistance saka baja nggawe akèh panas kang nyawiji sudhut ...
    Waca liyane
  • lapisan anti-karat ing lumahing steel pipe

    lapisan anti-karat ing lumahing steel pipe penting kanggo wektu layanan steel pipe. pipo materi baja padha, sawetara bisa tetep uga lemah kanggo puluh nalika sawetara miwiti bocor ing sawetara taun. Alesan utama bab iki sing lagi duwe beda lapisan anti-karat ing lumahing. Polyeth ...
    Waca liyane
  • syarat kualitas materi mentahan kanggo produksi pipe tliti gandheng

    Saliyane ing syarat dhasar saka bahan mentahan kanggo prodhuksi biasa frekuensi dhuwur pipe gandheng baja, bahan baku kanggo tliti gandheng pipe kudu syarat ing ngisor iki: 1. komposisi kimia: Nalika paleburan, ingkang paling penting iku kanggo nambah kemurnian baja lan r ...
    Waca liyane
  • Carane mbusak prakaryan ngelas-Burr nang pipo baja

    Amarga saka efek kulit lan efek jarak dening saiki frekuensi dhuwur, sadurunge materi dadi remet nggulung, kumparan prabawa panas munggah ing materi ing prakaryan ngelas lapisan kanggo negara molten, lan remet roller pencet pinggiran nyawiji bebarengan. Keluwihan logam lan oxide nglumpukake ing sisih ndhuwur ...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !