Mbentuk Pipe Stand On Pipe Making Mill Machine - China Wan Run Da High Tech
We bantuan donya akeh wiwit 2001

Mbentuk Pipe Stand On Pipe Making Mill Machine

Short Description:

Forming Pipe Stand on Steel Pipe Making Mill Machine This part starts from forming entry guide rolls to fin pass stand. Forming entry guide rolls to guide the strip into forming stand correctly. And then, forming stands transform the strip into curve shape and to bend the edge of both strips for good forming and welding. It also drives the strip into the next station. The pipe forming part on our mill line, can form the round pipe to be of the diameter size betweem 12mm to 660mm.   ItemMod...


  • Min.Order Quantity: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Mbentuk Pipe Stand ing Pipe Making Mill Machine

    Bagean wiwit saka mbentuk entri guide nggulung kanggo fin pass ngadeg.

    Mbentuk guide entri nggulung kanggo nuntun Strip menyang mbentuk ngadeg bener. Lan banjur, mbentuk stands ndandani Strip menyang wangun kurva lan bend pojok loro ngudani kanggo apik mbentuk lan welding. Uga drive Strip menyang stasiun candhakipun.

    Pipo pambentuk ing baris pabrik kita, bisa mbentuk pipe babak dadi diameter ukuran betweem 12mm kanggo 660mm.

     

    itemmodel HG32 HG50 HG60 HG76 HG89 HG114
    Output Pipe OD Ø12-Ø32 Ø21-Ø50 Ø21-Ø60 Ø21-Ø76 Ø32-Ø89 Ø48-Ø114
    kekandelan tembok (mm) 0.5-2.5 0.6-3.5 0.8-3.5 1.0-3.75 1.0-4.0 1.5-5.0
    materi steel Petroleum lan logam campuran baja kurang Koil, σs≤400MPa, σb≤580MPa
    daya utama 75KW 90KW 110KW 160KW 185KW 200KW

     

    itemmodel HG165 HG219 HG273 HG325 HG426 HG660
    Output Pipe OD Ø89-Ø165 Ø140-Ø219 Ø165-Ø273 Ø165-Ø325 Ø219-Ø426 Ø325-Ø660
    kekandelan tembok (mm) kurang saka 12 kurang saka 16 kurang saka 16 kurang saka 16 kurang saka 16 kurang saka 22
    materi steel 345B, J55, K55, X52, X60, X70, N80
    daya utama 560KW 800KW 800KW 960KW 960KW 1200KW

     

    Utawa mbentuk dadi pipe kothak, □ 16mm kanggo □ 500mm.

    Pipa utawa wangun liyane. Rincian informasi kontak pls karo kita.

    Welcome kanggo njaluk kualitas mbentuk pipe ngadeg ing steel pipe nggawe mesin pabrik saka kita. We iku siji saka manufaktur lan Penyetor saka macem-macem Manufaktur mesin China anjog. Welcome to mriksa dhaftar rega lan petik karo kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !