Otomatis Pipe Packing Lan Bundling Machine - China Wan Run Da High Tech
We bantuan donya akeh wiwit 2001

Otomatis Packing Pipe Lan Bundling Machine

Short Description:

Otomatis Packing lan Machine Bundling Kanggo Pipe Mill Mesin iki minangka stasiun pungkasan ing baris pabrik steel pipe. Iku digunakake kanggo numpuk, ngempalaken lan packing pipo baja, banjur, paket bakal ngirim menyang panyimpenan. Kabeh langkah, kayata pancacahan, lapisan piling, numpuk rampung kanthi otomatis. Bundling bandage Strip ing pipo lan welding bandage Strip sing rampung kanthi otomatis, lengkap kanthi otomatis. Loro-lorone packing setengah otomatis lan bundling mesin lan lengkap mesin packing otomatis bisa ABA ...


  • Min.Order Quantity: 1 Unit
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Otomatis Packing lan bundling Machine Kanggo Pipe Mill

    mesin iki minangka stasiun pungkasan ing baris pabrik steel pipe. Iku digunakake kanggo numpuk, ngempalaken lan packing pipo baja, banjur, paket bakal ngirim menyang panyimpenan. Kabeh langkah, kayata pancacahan, lapisan piling, numpuk rampung kanthi otomatis. Bundling bandage Strip ing pipo lan welding bandage Strip sing rampung kanthi otomatis, lengkap kanthi otomatis.

     

    Loro-lorone packing setengah otomatis lan bundling mesin lan lengkap mesin packing otomatis bisa abate gangguan pipe-striking, uga ngurangi tatu lumahing disebabake striking.

    Welcome kanggo njaluk kualitas baja otomatis pipe diinget lan bundling mesin saka kita. We iku siji saka manufaktur lan Penyetor saka macem-macem Manufaktur mesin China anjog. Welcome to mriksa dhaftar rega lan petik karo kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !