We bantuan donya akeh wiwit 2001

Babagan awake dhewe

WAN RUN DA HIGH TECHNICAL CO., LTD saka Bazhou City iki diadegaké ing taun 2001 karo 290 karyawan, 29 engineers teknisi lan 7 engineers senior. We have saka 100 werna-werna jinis peralatan Processing lan 60,000 meter Square saka basa Manufaktur.

produk kita utamané kalebu HF pabrik welding tabung karo pipe OD saka 32mm nganti 660mm; HF H-Beam line; SSAW Ø219mm ~ Ø3020mm line spiral tabung pabrik; ZJ350--2200mm line slitting, muter kadhemen mbentuk baris pabrik. Ana watara 90 set pabrik tabung kanggo diprodhuksi saben taun lan luwih saka 1200 Ton penggulung kanggo diprodhuksi.

Swara Seventeen taun kita digunakake expertise Highly technical kita kanggo njupuk ing Papan pinggiran teknologi anjog saka sak donya. Lan adhering kanggo syarat kualitas ISO9001: 2000we bisa berkembang arah mangsa saka perusahaan dening nggawe kualitas lan efektif produk pelayanan industri steel pipe.

proyèk utama perusahaan ing pitulas taun kepungkur:

Kanggo ZHENGDA STEEL PIPE GROUP: We diprodhuksi 30 pabrik ERW pipe: 50mm, 76mm, 114mm, 165mm, lan 219mm; 30 ERW kothak lan persegi dowo pabrik pipe: 20x20mm kanggo 300x300mm; 29 garis produksi pipe galvanized; lan 30 garis produksi slitting. We diprodhuksi 6 API Kanggo HULUDAO SEVEN STAR STEEL PIPE GROUP: ERW pabrik steel pipe: 50 * 3mm, 76 * 6.75mm, 114 * 8mm, 180 * 10mm, 219 * 10mm, 355 * 14mm.For HULUDAO SEVEN STAR STEEL PIPE GROUP ( Philippines Branch): We diprodhuksi 3 API pabrik pipe ERW baja: 114x8mm, 219x10mm 426x4mm; Kanggo Kita diprodhuksi 2 API HULUDAO SEVEN STAR STEEL PIPE GROUP (Brunei Branch): ERW pabrik steel pipe: 114 * 8mm, 273x12mm; siji slitting line: 2000mm * 12mm. . Kanggo TIANJIN BAOLAI STEEL INDUSTRY GROUP CO, LTD: We diprodhuksi ing ERW pipe API pabrik pisanan 89x10mm ing China ing taun 2005 sakwise, siji API pipe mill saka 127 * 12mm; 4 pabrik ERW pipe: 50, 76, 133, lan 219mm lan siji line slitting 2000x14mm. Kanggo Kita diprodhuksi 7 ERW garis steel pipe: 50, 76, 89, 114, TIANJIN Lida STEEL PIPE GROUP: 219mm. We diprodhuksi 2 API ERW pabrik steel pipe: 355 * 16mm, 114 * 10mm, lan Kanggo LINGYUAN STEEL GROUP:
one slitting production line: 2200*16mm.

produk kita wis kasil mlebu ing pasar internasional lan wis dièkspor Brazil, Dubai, Korea Kidul; Belgium, India, Ukraina, Irak, Sri Lanka, Filipina, lan akeh negara liyane. Ing basis, perusahaan terus kanggo operate ing apik iman, kualitas pisanan, customer konsep pisanan. Nyadari ing teknologi dhuwur lan anyar, Manufaktur produk kualitas, porsi pelanggan tandha gelombang, lan ngembangaken pasar domestik lan manca kanggo nggawe produk luwih kanggo ngawula ing masyarakat.



WhatsApp Online Chat !