We bantuan donya akeh wiwit 2001
  • f4556816
  • 25+
  • 3 (6)
  • f45568161

Babagan awake dhewe

INDUSTRY TUBE SOLUTIONS

WAN RUN DA HIGH TECHNICAL CO., LTD saka Bazhou City iki diadegaké ing taun 2001 karo 290 karyawan, 29 engineers teknisi lan 7 engineers senior. We have saka 100 werna-werna jinis peralatan Processing lan 60,000 meter Square saka basa Manufaktur.

produk kita utamané kalebu HF pabrik welding tabung karo pipe OD saka 32mm nganti 660mm; HF H-Beam line; SSAW Ø219mm ~ Ø3020mm line spiral tabung pabrik; ZJ350-2200mm line slitting, muter kadhemen mbentuk baris pabrik. Ana watara 90 set pabrik tabung kanggo diprodhuksi saben taun lan luwih saka 1200 Ton penggulung kanggo diprodhuksi.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

Works kita

proyèk anyar

Kita cooperated karo luwih saka 20 negara, lan layanan produk lan kualitas produk sing unquestionable.


Tampilan Online Chat!